Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu yazımızda;

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en uygun hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin beceri ve özge özellikleriyle bile konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve tütünın geçişinin önlenmesi dâhilin kullanılan insanların gönül ve emtia eminğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gömlek sayısı 4’ten ziyade olmayan kuut yalnızçlı binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı ferahlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, mütenasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sertifikasız yangın bapları da şayeste maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya Yangın Kapısı Fiyatları sınai tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page